Blotsboka hos Ark

Nå har det skjedd, mine venner! Det går an å forhåndsbestille Blotsboka! Hipp hurra og kollbøtte på plena, for den ligger på nett. Er den ikke flott å se på?!

 

Blotsboka - moderne riter og seremonier | ARK Bokhandel

 

Jeg har satt slippdato til 1. august. I prinsippet kunne jeg ha sluppet den nå, for den finnes jo i verden. Men PR-folka mine har forklart meg at bokhandlene kan bli vennligsinnet innstilt til å ha boka fysisk i butikk dersom den genererer trafikk på nettsiden deres og faktisk forhåndsselger i perioden fram mot slipp. Så dette skal visstnok være taktisk lurt å gjøre.

Men da vet du hva du kan gjøre, ikke sant? Du kan gå inn og putte boka i handlekurven din. Da får vi kjeks! Neida, men cookies samles inn og forteller bokhandleren at det er ting på gang med denne utgivelsen, og de tenker at denne boka, den må jeg ha i akkurat mitt utstillingsvindu. Det er det jeg håper på. Så hjelp meg gjerne med å skape blest.

Vi leses! Og i mellomtida, riktig god sommer!