Blotsboka - sniktitt

Blotsboka går i trykken, og jeg gleder meg til å se den. Stryke over coveret og kjenne på den. Lukte på ny-printede sider (det er det vel ikke bare jeg som gjør?) og bla i den. Men hvordan kommer den til å se ut? Jeg har en formening, men det har sikkert ikke du? Det vet jeg hvordan jeg skal hjelpe til å fikse! Internett er fullt av rariteter, og mockups er en av dem! Bare se:


Mockup3png
Her tenker jeg du sitter og koser deg, det har blitt høst og du tenker "Nå hadde det jammen passa å fordype seg litt i mysteriene, lurer på hvordan det hadde vært i skogen med bål og tromming nå" og så griper du etter Blotsboka mens du drikker varm te.

Mockup2png
Denne dama er lett sjokkert fordi hun aldri har hørt om bloting før. "Herreguder!", tenker hun, "Jeg visste ikke at hedninger faktisk treffes i marka for å skåle til maktene! Jeg vil også det, men jeg vet ikke om jeg tør, det er best å lese denne boka først. Kanskje jeg tør å være med senere."

 
Mockup41png
Dette er kompisen min, la oss kalle ham Arild. Arild er vant til å henge på løkka og trodde han likte å utforske nye ting, men nå har han blitt kjent med en gjeng gærninger, og et helt nytt univers har åpnet seg for ham. Neste år kommer han til å dra på vikingemarked, skrive sitt eget blot og kjenne på en helt ny tilstedeværelse i livet sitt, han vet det bare ikke enda. Kanskje han kler skjegg? Han vurdere å teste det ut, men først skal han lese denne boka mens han koser seg med sensommerens siste par utepils.

Kjenner at jeg er på en kreativ bølge, dette var gøy. Nå gleder jeg meg bare enda mer til boka kommer!