NAOWRIMO - Jeg skrev en bok

Bok. Det er kanskje å ta litt hardt i. La oss kalle det et utkast. Det kan i grunnen være det samme. I mørket er alle katter grå og jeg har et bok-utkast. Jeg er ikke helt ferdig med å være stolt av det enda, så jeg klistrer opp vinner-plakaten min her inne i første post. Jeg vant NANOWRIMO 2014! Dersom du ikke allerede vet det er NANOWRIMO en skrivekonkurranse som dreier seg om å produsere et manuskript på 50k ord innen utgangen av november. Man starter 1. november og vinner ved å klare 50k i løpet av 30 dager. Enkelt og greit eller? Jeg slet med å bestemme meg for om jeg faktisk skulle prøve meg. Jeg visste jeg ville strekke meg langt for å fullføre, det vanskeligste var å finne tid. Men jeg klarte det. Med god hjelp av skrivevenner, ei hytte, en litt sliten pc og min kjære gikk det fint. For andre gang faktisk. Dette er mine NANO-titler: "Lukten av magi" (2014) "Hvordan stjele en discokule og andre polare overlevelsesteknikker" (2010)