Søknad til NFFO

I dag feirer jeg! Jeg klarte å levere en fiks ferdig søknad til NFFO i går og feirer med (tiktok-video) og sjokolade.

NFFO, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, deler ut stipender til ny norsk sakprosa, og lyser ut stipender som forfattere kan søke på et par ganger i året. Fristen var i dag, 7. oktober, og jeg fikk klinket inn min søknad allerede sent i går kveld, timevis før fristens utløp. Følte meg på topp da.

De vil selvsagt vite at boka har et marked, men også at den er relevant. I tillegg ønsker de å vite framdriftsplanen din og om du har et forlag. Og mange, mange andre ting. Jeg greide til slutt å passere gjennom et ærlig talt nokså dårlig brukergrensesnitt og fikk lastet opp prosjektbeskrivelse, innholdsfortegnelse og testkapittel. Føler det som om jeg har, med sportssjargong "kvalla" (kvalifisert meg), og det er godt. 

Siden det er høstferie har jeg gjort noe jeg ikke kan spesielt godt, så legger jeg ved et bilde av meg på vei til topps. Eller i alle fall på vei, litt over halvveis, opp i klatreveggen som en tredje feiring av søknaden min.
 

20221004_152852jpg