Varmt velkommen til nytt domene!

På gydje.no har jeg tenkt å holde dere oppdatert på veien fram mot bok.

 

Jeg er stolt for at jeg har kommet så langt at jeg har skaffet min egen nettside. Først og fremst tenkte jeg på dette domenet som en plass å drive markedsføring fra og så for meg en proff nettbutikk. Men det virker langt fram enda. Og jeg har allerede lurt på så mye om prosessen, så nå slår det meg at jeg kan bruke dette stedet til mer. Jeg kan fortelle om veien fram, og kanskje er det lesere som har nytte av at jeg blogger om veien.

 

Jeg blir nødt til å blogge «in medias res», eller midt inni. Det blir å trekke historien for langt bakover å forklare hvordan jeg kom fram til bokideen min. Men hvis du er som meg, så vet du allerede hva du vil skrive, og lurer ikke på hvorfor. Skrivingen min er noe som må skje, har skjedd og skjer, så det som var viktig i prosessen fram mot status i dag er først og fremst at jeg bestemte meg for at ordene skulle ut i papir og e-bokform.

 

Jeg har oppretta enkeltpersonforetak og kjøpt domene. Men det var ikke vanskeligere enn at jeg greide å fikse det. Det vanskeligste var å bestemme seg for hvilken tilbyder jeg skulle velge. Til slutt tok jeg et valg fordi jeg ble lei av å veie for og imot og landet på et som kunne tilby .no-domene. Nå har jeg akkurat lansert websida og jeg har kjøpt en pakke hos BoldBooks. De er proffe folk som skal holde meg i handa fram mot ferdig trykt bok. Det trenger jeg. Jeg kjenner meg litt ny og litt røff, selv om jeg strengt tatt har gitt ut før så har jeg aldri holdt i prosjektet på eiersida før. Men dette blir mitt. Dessuten trenger jeg hjelp til gjennomlesing og språkvask. For; hittil har jeg aldri opplevd en mer effektiv måte å oppdage skrivefeil enn å lese nøye igjennom og rette på feil publisere, på blogg eller på papir, for så å raskt kaste et blikk på ei ferdig side. Da vil skrivefeilen lyse mot deg som et fyrtårn.

 

Jeg er ikke helt ferdig med førsteutkastet enda, og ikke har jeg fått meg en redaktør enda heller. Men det kommer. Jeg har imidlertid hatt et veldig hyggelig første møte med BoldBooks og i helga dro jeg for å hilse på illustratøren. Jeg gleder meg til videre samarbeid. Vi har ikke skrevet avtalen enda, men det kommer, for hun har vist meg arbeider hun alt har begynt på til Blotsboka. Herreguder, jeg gleder meg! For bildene hennes sammen med diktene mine kommer til å være magnetisme på øynene og magi i sjela.

 

Til senere, god skriveuke!

20220522_snegle_smalljpg