Vaskelappen til Blotsboka

I salg nå:

Blotsboka – Moderne riter og seremonier, en hednings erfaringer med blot

Margrete Vik Gagama

Bok_clipjpg


ISBN nr. 9788230357958 / pris 329,- / 2023

 

Blot! Det smaker førkristen magi og kraft av ordet. Vikingene blotet. Men nå da? Hvem bloter nå? Det gjør jeg.

Jeg er gydje i blotslaget Draupnir. Vi er et blotslag med moderne hedninger. Når vi møtes er det jeg som hilser velkommen og ærer maktene med mine ord. Laget mitt skåler med meg og legger offer på bålet.

Slik er skikken jeg vil introdusere leseren med i Blotsboka. Hvordan tenker en moderne hedning egentlig og hvordan bloter hun? Hva trenger å være med i en seremoni og kan man lage sin egen, fritt etter hva som er viktig? Jeg mener det.

 

Boka bestilles via SD og forøvrig på Ark og Norli på nett.


Vaskelapp:

  • 336 gram
  • 245 mm høy
  • 175 mm bred
  • 12 mm tykk